18 Eylül 2010 Cumartesi

İstanbul Moda Haftası '10 -genel bakış-


Dergimiz Reset Magazine İstanbul Moda Haftası bitimini takiben 1 hafta sonra çıktığından yazımız geç yayınlandı tabi. Ama benim eşşekliğim bloga bunu geç haber yapmam.
O sıra çok çok okudunuz zaten herkesten benden okuyun hazır heyecan geçmişken (diyerek saçma bir avuntu yapayım dedim olmadı.. )

Ülkemizin modaya olan ilgisini artırma da bir hayli etkisinin olduğunu düşündüğüm, 25-28 Ağustos tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleşen bir İstanbul Moda Haftası daha sona erdi. Dört gün boyunca basının ilgi odağı haline gelen organizasyon defileler ve de konukları ile oldukça ses getirdi.

Maalesef sadece ilk gününe katılabilmem sebebiyle arda kalan 3 gün ile ilgili fazla yorum yapamayacağım. Fakat kulağıma gelenler ve basından okuduğum yorumlar sonucunda anlıyorum ki, defilelerin yanı sıra en çok konuşulan şey organizasyon problemleriydi. Davetiyeleri ile kapıda kalan misafirlerin isyankâr halleri, VIP olmalarına rağmen içeri alınamayan veya geç alınanların ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?’ cümleleri ki bu cümle çok ünlü bir magazin dergisinin editörüne ait dersem galiba durumun vahimiyetini anlayabilirsiniz.....

devamı için çekinmeyin tıklayın =)
http://resetmagazine.net/resetsayi64/moda/Istanbul-Fashion-Week-Elif-Zeytinci.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails